Pop-up i Feskekörka - Jyttes Bodega <3 Feskekörka
fre 21 nov.
|Haldis
En dag fylld av sovs, fisk, hygge og kolde bajere. Præcis som det skal være. 🇩🇰


Tid och plats
21 nov. 2025 11:30 – 15:30
Haldis
Om evenemanget
I november flyttar Jyttes Bodega in i Feskekörka där vi får möta en fredagslunch utan slut, Göteborg möter Danmark över fisk, smørrebrød och musik. Markus Junkala är kocken och matkreatören som står bakom Jyttes Bodega. Jyttes Bodega är en hyllning till Markus farmor Jyttes mat. Hon växte upp i ett litet bageri i Listed på Bornholm, och var känd för sin fantastiska mat. Många år senare flyttade Markus själv till Danmark och arbetade på en av världens bästa restauranger och även som bagare på Köpenhamns bästa bageri. Jyttes Bodega handlar inte bara om mat, utan nästan mer om att skapa stämning, glädje och kanske till och med lite fest.
Dagens menu
3rätters lunch: 175kr
Smørrebrød
Kallrökt laxtartar på rågbröd med färskost, dragon och inlagd fänkål